Сервиз

Специализираме се в сервиз и ремонт на двигатели на косачки от водещите марки Honda, Stihl и Husqvarna, осигурявайки гаранция за качество и надеждност.

Нашият екип от професионалисти извършва пълна диагностика на всеки двигател, за да осигури безпроблемно функциониране след ремонта. В сътрудничество с клиентите ни, предлагаме възможност за избор между оригинални или алтернативни резервни части, за да отговорим на техните индивидуални изисквания.

С 22-годишен опит в бранша, ние гарантираме професионално обслужване и дългосрочна поддръжка на вашите косачки.

Защо да изберете нас?

– Нашият екип разполага с дългогодишен опит и експертно знание в областта на ремонта и сервизирането на косачки, осигурявайки високо ниво на професионализъм и качество на услугите.
– Ние ценим времето на нашите клиенти и се стремим да осигурим бързо и ефективно обслужване, за да гарантираме, че техните косачки са в готовност за работа в най-кратки срокове.
– При нас всеки клиент е важен, затова сме гъвкави и готови да отговорим на индивидуалните изисквания и предпочитания на всеки един от тях.
– Ние предлагаме конкурентни цени за нашите услуги, като осигуряваме отлично съотношение между качество и цена.

Изберете „КОСАЧКИ И РЕЗАЧКИ КИНГ“ ООД за надеждност, професионализъм и качество в сервиза на вашия градински инвентар.

Не се колебайте да се свържете с нас за консултация или запитване относно нашите услуги – нашият екип е тук, за да помогне на всеки клиент.

Адрес: София, бул. Ботевградско шосе 337

Телефони:
02 952 24 02, 0878 802 536

Husqvarna
STIHL
Honda

MS 211
MS 250
STIHL MS260
TS 700
MS 390
MS 009
MS 210
BRIGGS AND STRATTON
HS 81
HUSQVARNA 340